Pakolaiset ovat olleet puheenaiheena joka paissa! Itse olen yrittänyt välttää kommentointia, on helpompi olla ei-mitään-mieltä asioista! Todellisuudessa en voi ymmärtää, miksi Suomeen on kaikki tervetulleita!!!!!! Ymmärtäisin, jos pakolaisina Suomeen tulisi naisia, lapsia ja vanhuksia!!!!! Kuitenkin rajan yli tulee varakkaita 20-30 vuotiaita miehiä!!!!!!! Kuka Suomalainen mies jättäisi sodan jalkoihin perheensä??????

Ja tämä Suomen perseestä oleva politiikka mukauttaa meidän kulttuurihistorian ja perinteet, että pakolaisten on hyvä olla!!!!!!! Hyvästi koulujen joulujuhlat, Enkeli taivaan ja Suvivirsi! Maassa maan tavalla ja jos ei sovi, ei täällä ole pakko olla!

Monet pelkäävät terrorismin lisääntymistä, niin myös minä! Kuka takaa, etteivät nä nuoret miehet olisi Isiksen värvääjiä! Suomesta saa turvapaikan jopa omassa kotimaassaan henkirikoksen tehneet!!!!! Kai heillä on ollut vaikea lapsuus, liian vähän leluja ja liian pieni pipo! Jos Suomessa tehdään yksikin rikos ei muuta kuin postimerkki perseeseen ja takaisin sinne mistä ovat tulleet!!!! Tämä ei hyvin lopu.... sanokaa mun sanoneen!!!!